Restauranger på fjället och i dalen

I Ramundberget finns allt ifrån rejäla luncher för fjällbesökare till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika att avnjutas.

Njut av matupplevlerser i flertalet restauranger och caféer, från trerättersmiddagar till våfflor, både för stora som små.

Restauranger

Hos oss finner du restauranger både på fjället och i dalen. Grytan Kök & Bar med ski-in från backen serverar lunch, middag och matiga mackor med lokala råvaror. På Hotell Fjällgården finner du Mor Britas Restaurang, där kan man avnjuta frukost, vällagad lunch och goda middagar. Vi har även en pizzeria i bykärnan som lagar traditionella pizzor med lokala specialiteter.

 

 Bordsbokning är möjlig tre månader innan aktuellt datum, välkommen att boka direkt på hemsidan (ovan). Är det fullbokat kan du ställa dig på väntelistan och önska tid, det görs också via bordsbokningen. Vi kontaktar dig om din önskade tid blir tillgänglig.

Lunch & Fika

Är du sugen på lättare mat och fika så hittar du Lillramis KRAV-märkta café i bykärnan som erbjuder fika och lunch för hela familjen. Vintertid finner du Ösjöstugan, beläget 3km vacker skidtur ifrån toppen av liften Fjällgårdsbanan. Där serveras lättare luncher, våfflor och fika.

Osthangs café som ligger i snowboardbutiken vid skidområdet i Osthang serverar annat gott som passar snöälskare på bräda eller skidor. Grytan Kök & Bar serverar även gott fika och värmande drycker, med ski-in ifrån backen.

Missa inte ett besök på Restaurang Tusen, en unik designrestaurang som ligger beläget mitt på fjället med panoramavy över vår fjällvärld. Här serveras genuina vällagade luncher och gott fjällfika för hungriga skidåkare.

I bykärnan finns även en lanthandel med sin butik och webbshop för förbokningar samt flera värmestugor för medhavd mat.