Mat & nöje på fjället och i dalen

I Ramundberget finns allt ifrån rejäla luncher för fjällbesökare till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika att avnjutas.

Sommaren 2021 erbjuder Grytan kök och bar, vid Fjällgårdstorget, frukostsmörgås/förmiddagsfika, lunch och middag för hungriga fjällbesökare. Vi erbjuder sittplatser i restaurangen och utomhus när vädret tillåter samt möjlighet till take-away från Grytan kök och bar på luncher och kvällar.

Varmt välkomna att boka bord och take-away direkt här på hemsidan. Mer information om vad som gäller finns i bokningssystemet nedan. 

 

Restaurang Tusen kan ni passa på att få en god sallad eller en härlig grillad smörgås, varma och kalla drycker och gott fika medan barnen leker i vår fina park med fjällen som fond. Tusen håller öppet under liftens öppettider.

Lanthandeln har öppet varje dag under hela sommaren. I samma byggnad hittar du även Vår lilla restaurang & pizzeria som också erbjuder take-away.

 

Bordsbokning på Restaurang Grytan är möjlig tre månader innan aktuellt datum, välkommen att boka direkt på hemsidan (ovan). Är det fullbokat kan du ställa dig på väntelistan och önska tid, det görs också via bordsbokningen. Vi kontaktar dig om din önskade tid blir tillgänglig.