Mat & nöje på fjället och i dalen

I Ramundberget finns allt ifrån rejäla luncher för fjällbesökare till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika att avnjutas.

Ramundberget har flera restauranger och caféer där allt ifrån rejäla luncher till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika kan avnjutas.

Sommaren 2021 erbjuder Grytan kök och bar, vid Fjällgårdstorget, frukostsmörgås/förmiddagsfika, lunch och middag för hungriga fjällbesökare. Vi erbjuder sittplatser i restaurangen och utomhus när vädret tillåter samt möjlighet till take away från Grytan kök och bar på luncher och kvällar. Vi erbjuder också Kvällskassen- köp med mat som vi förberett och lägg själv sista touchen på maten i lägenheten/stugan.

Restaurang Tusen kan ni passa på att få en god soppa eller en härlig grillad smörgås, varma och kalla drycker och gott fika medan barnen leker i vår fina park med fjällen som fond. Tusen håller öppet under liftens öppettider.

Varmt välkomna att boka bord, take away och Kvällskassen direkt här på hemsidan. Mer information om vad som gäller finns i bokningssystemet nedan. 

 

Bordsbokning är möjlig tre månader innan aktuellt datum, välkommen att boka direkt på hemsidan (ovan). Är det fullbokat kan du ställa dig på väntelistan och önska tid, det görs också via bordsbokningen. Vi kontaktar dig om din önskade tid blir tillgänglig.