Barn tävlar i mickelinas mästerskap

Mickelinas mästerskap och lillramisspelen

Att köra ett race är roligt och framför allt när alla vinner. Under vintern kan barnen vara med i Mickelinas mästerskap: Lillramisspelen eller någon av cuperna – en höjdpunkt för barnen under fjällvistelsen.

Mickelina och hennes vänner har planerat en hel vecka fullproppad med massor av roliga utmaningar och tävlingar till alla barn. En blandning mellan alpint, snowracer, längd, lek och bus, i samarbete med Fyrfasen energi, Stiga och Sundmaid. 
Häng med!

Se kalendern för information om vilka dagar utmaningarna sker. 

 

Lillramisspelen

Lillramisspelen pågår hela veckan och varje dag finns en ny utmaning att anta. Köp ditt startkit på Lillramis eller Gästservice. När veckan är slut och en eller flera utmaningar är utförda finns det ett pris att hämta ut.

Vill du bara vara med på en tävling eller utmaning går det att köpa bara det och såklart ingår ett litet pris även till dig. Skattjakten går inte att göra som en enskild aktivitet. 

 

De olika utmaningarna

Fyrfasen cup alpint

Storslalomtävling i Glidaren. Alla som kan svänga och bromsa kan vara med. Ladda upp benmusklerna, känn på tävlingsnerven och sväng ditt snyggaste ner genom banan.

Fyrfasen cup på längd

Hur många varv orkar du åka i Mickelinas längdspår? Alla som kan ta sig framåt på längdskidor kan vara med. Längdspåret hittar du nedanför Lillramis.

Sunmaid cup

Hur snabbt kan du åka i slalombanan som finns på Lillramis? Ta på dig din nummerlapp och kör ditt bästa! 

Stiga snowracer-test

Maskoten Mickelina bjuder in till mästerskap i snowracer. Vilken snowracer från Stiga är snabbast? På Lillramis finns snowracers och pulkor att låna för alla barn som har hjälm. Alla som kan svänga och bromsa en snowracer kan vara med. 

Mickelinas skattjakt

Mickelina har lagt ut en skatt någonstans i Ramundberget. Se om du kan hitta den med hjälp av skattkartan. Kanske kan en liftvärd på Lillramis ge dig en ledtråd? Den här utmaningen görs inom Lillramisspelen-startkit köps i Lillramis eller Gästservice.