Matgäster som äter på Mor Britas restaurang

Mor Britas vällagad mat i rogivande miljö

På Mor Britas restaurang i Ramundbergets Fjällgård serveras frukost, lunch och goda middagar i en miljö som inbjuder till gemenskap och avkoppling för hela familjen.

Från kvalitativa råvaror, gärna med inslag från lokala produkter från fjället och dalgången tillagas klassisk husmanskost och middagar med attraktiva smaker.

Mor Britas anno 1936

Mor Britas restaurang är döpt efter Brita Norberg som var husmor i Ramundberget när de första gästerna kom 1936 och hon bjöd dem att sitta ner runt sitt köksbord. Hennes värme, omtanke och generösa gästfrihet lade grunden för den känsla som präglar restaurangen än idag.Hållbara livsmedel som grönsaker och baljväxter har en central roll i Mor Britas kök och våra råvaror kommer från lokala leverantörer.

Mor Britas öppnar igen till vintersäsongen. 

 

Fjäll 'n' Go söndag 10 augusti till 28 september. 

En enklare frukost ingår. Självservering i sällskapsrummet.
Maträtter för uppvärmning kommer finnas att köpa och man har även möjlighet att nyttja sällskapsrummet.
Bra att veta är att restaurang och reception inte är öppen. 

Vintersäsong

Traditionell Härjedalsk frukostbuffé

Lunchbuffé inkl. salladsbuffé. 

3-rätters middag med rekommenderat vinpaket.

Boende på hotellet 
Halvpension som består av en frukostbuffé och 3-rättersmiddag ingår. 
För barn upp till 17 år ingår det en enklare 2-rätters middagsbuffé, går att uppgradera till ordinarie 3-rättersmeny.