En plats för träningsläger oavsett säsong

Året runt, oavsett säsong, finns bra träningsmöjligheter i Ramundberget med boende och andra faciliteter nära. Vi erbjuder helpension med vällagad mat anpassad för träning eller boende i lägenhet med självhushåll.

Skidåkning
Försäsongsträning på längdskidor är populärt i dalgången Ramundberget och Bruksvallarna med välpreparerade spår från slutet av oktober.

Ramundberget en del av Funäsfjällens längdspår, som är världens största sammanhängande spårsystem med 30 mil preparerade spår. Här finns även en skidskyttevall med 20 banor där matta ingår, det finns fallmål och kulfång för uppsättning av skjutmål.

Alpin försäsongsträning tar fart under november med utgångspunkt från Stjärnliften vid Slalombacken, backen mitt i bykärnan. Allt eftersom vädret tillåter öppnas fler backar löpande.

Barkmarksträning
Löpning i trailspår, cykling och vandring på fjället eller i dalgången. Möjligheterna till styrkepass är många med backträning, gym utomhus och inomhus på hotell Fjällgården. Här finns också en 8 kilometer rullskidbana mellan Bruksvallarna och Ramundberget, med ny beläggning 2019.

Lokaler för föreläsningar, clinics eller möten
I Ramundberget finns fina lokaler med plats för upp till 150 personer i biosittning med nödvändig utrustning för kvalitativa möten och konferenser. 

Vällagad mat anpassad för träning
I Ramundberget prioriteras vällagad mat och matupplevelsen. En viktig del av vårt hållbarhetsarbete är omtanke om den miljö vi är i. Ambitionen är att maten som serveras på restaurangerna i så hög grad som möjligt ska vara närodlad och lokalproducerad.

Flexibla lösningar för grupper
I Ramundberget är vi flexibla för era önskemål och behov, kontakta oss så tar vi gemensamt fram ett upplägg som passar er.

Kontakta oss:

Telefon: +46 684-66 88 80

gruppbokning@ramundberget.se