Konferens och fest i inspirerande miljö

Styrelsemöte, kick-off eller bröllop? Ramundbergets konferensanläggning passar för både små och stora sällskap som söker det lilla extra.

Med moderna, naturnära lokaler och aktiviteter i världsklass, helt anpassade efter gruppens önskemål, skapas möjligheter till kreativitet.

Ramundbergets konferensanläggning har mötesrum från två till 150 personer, mat och dryck vägg-i-vägg och aktiviteter precis utanför dörren, de optimala förutsättningarna för både inspirerande och effektiv konferens. Cykla mountainbike, åk skidor i orörda pister eller ta liften upp till toppen året runt – våra guider ser till att alla kan vara med och får oförglömliga upplevelser med sig hem.

Flexibla lösningar för konferens och fest
I Ramundberget är vi flexibla för era önskemål och behov, kontakta oss så tar vi gemensamt fram ett upplägg som passar er.
Kontakt: +46 684-66 88 00, gruppbokning@ramundberget.se

Konferenspaket

Halvdagskonferens

Fika och lunch

Pris fr.  459 SEK  

 Läs mer

Lunch till lunch

Hotell, lunch, middag och fika

Pris fr. 1 468 SEK

 Läs mer

Heldagskonferens

Fika och lunch

Pris fr. 545 SEK

 Läs mer

Fjällpaket

Hotell, lunch, middag och fika.

Pris fr. 3 027SEK

 

 

 Läs mer

Träningsläger

Året runt, oavsett säsong.

Pris på förfrågan

 

 

 Läs mer

 

Drömmer du om att gifta dig?

Vi skräddarsyr bröllop under alla årstider. Vinterbröllop med gnistrande snö, sommarbröllop med vida fjällvyer och höstbröllop med sprakande färger.

Varje bröllop är unikt. Därför har vi inga färdiga paket. Vi skräddarsyr varje bröllop med boende, mat, dryck och aktiviteter på det sätt ni vill ha det.

Kontakta oss med era drömmar så skapar vi en minnesvärd dag.         Läs mer