Barn tävlar i mickelinas mästerskap

Mickelinas mästerskap och lillramisspelen

Att köra ett race är roligt och framför allt när alla vinner. Under vintern kan barnen vara med i någon eller varför inte alla av Mickelinas tävlingar och utmaningar – en höjdpunkt för barnen under fjällvistelsen.

Mickelinas mästerskap en rad olika utmaningar och tävlingar till alla barn som arrangeras utav Mickelina och hennes vänner. En blandning mellan alpint, längd, lek och bus.

De olika utmaningarna

Glidarcupen

Slalomtävling i Glidarbacken. Alla som kan svänga och bromsa kan vara med. Ladda upp benmusklerna, känn på tävlingsnerven och sväng ditt snyggaste ner genom banan.

Mickelinas längdutmaning

Varje vecka bjuder Mickelina på en längdutmaning nere vid Mickelinas längdspår. Hennes enda regel är att du måste ha längdskidor på dig och såklart bjuds det på blåbärssoppa i vasaloppsanda. Längdutrustning finns att hyra på Topsport. Om du går på Barn på längd så ingår både längdutmaningen och hyra av längdutrustning.

Lillramiscupen

En tävling som passar de lite mindre, kan du inte åka skidor ännu lånar du en pulka, alla är välkomna! Ta på dig din nummerlapp och kör ditt bästa! Tävlingen körs i Lillramis barnbacke. 


Se aktivitetskalendern för information om vilka dagar utmaningarna sker.

Varje tävling kostar 100 kr/ per person och anmälan sker 15 min innan start hos Mickelinas café beläget i barnområdet Lillramis. Därefter sker anmälan på plats och det går bra att betala med Swish. Alla som deltar får ett pris och självklart kommer Mickelina och hejar på!