Topsport Funäsdalen Sportbutik och uthyrning

Topsport i Funäsdalen, ligger mitt i byn. Här kan du hyra och testa din utrustning innan köp, köpa kläder och accessoarer för allt inom äventyr och friluftsliv.

Topsport Funäsdalen är ett nav för både besökare och lokalbefolkningen. Vi som jobbar här brinner för äventyr och aktiviteter i Funäsfjällen och vi delar gärna med oss av vår lokala kunskap och tipsar om turer och utflykter. 

Butiken har ett brett utbud inom outdoor och tillbehör för sport och fritid. Under vinterhalvåret kan du hyra och köpa den senaste utrusntingen inom skidåkning och övriga aktiviteter. Under sommaren finns det stort utbud inom outdoor, cykeluthyrning och övriga aktiviteter. 

Topsport Funäsdalen har en lång historia med lokal anknytning och entreprenörskap, vi har hjälpt besökare och ortsbefolkningen sedan 1972 och det tänker vi fortsätta med!

Sommaren 2021

Här finns även det du behöver för fiske, vandring, kartor, cykeltillbehör, miniapotek för din hund och annat som du behöver för att vistas i naturen.

Passa på att hyra eller testa årets cyklar i dess rätta miljö hos oss. Här kan du också hyra klättersele och testa Funäsdalsbergets via ferrata-led. 

Utanför butiken kommer det finnas en Aktivitetshubb med bemannad personal. Därifrån sker all hyra och information om aktiviteter.


ÖPPETTIDER:

Funäsdalen, butik och uthyrning

1 jan - 9 jan

må-sö 8.30-18
10 jan - 6 feb må-sö 8.30-17
7 feb - 18 april må-sö 8.30-18
19 april - 2 maj må-sö 9-17

 

Adress

Rörosvägen 16
840 95 Funäsdalen