snowboaråkare som hoppar

Snowparks I pist och skog

I Ramundberget finns tre olika snowparks, belägna på gränsen till kalfjället. Här finns allt från byggda features till naturliga shapes skapad av fjället själv.

Drömlandet

Parken är drömmen för alla som vill flyga högt i Ramundberget. Här finns hopp, rails och olika features med kreativitet och åkglädje i flera olika röda och svarta linjer. Drömlandet är belägen på gränsen till kalfjället, bredvid pistområdet Ängarna. Den byggs helt och hållet i natursnö vilket ger mjukare landningar.

Skogsparken

Skogsparken, som ligger vid Skarsliften, är till hälften naturlig och till hälften skapad av våra parkansvariga. Shapen sköts av Logotype Snowparks Ramundbergetnaturen, det vill säga, klipporna och skogen stod redan där från början. Det enda som skapas utöver är features av de träd som en gång togs ned för att glesa ut skogen. Skogsparken är som bäst efter ett rejält snöfall.

Lekparken

Lekparken är en park för de mindre barnen och en del av maskoten Mickelinas värld. Här finns gupp, små hopp, några enkla boxar och lekfulla utmaningar. Här kan hela familjen leka och utveckla skidåkningen tillsammans. Parken nås om du tar någon av Sollilftarna.