Offpist på kalfjäll och i skog

Ramundberget har ett av Sveriges finaste offpistområden, ofta med gott om natursnö. Här finns fantastiska åk i gles fjällbjörkskog och orörd åkning på kalfjällsområden.

Ramundberget har en historia som ett populärt tillhåll för puderåkare i och med tillgänglig offpist dessutom med gott om natursnö. Med liften nås åkning i både flack och brant terräng i gles fjällbjörkskog och med enklare toppturer nås fina kalfjällsområden för orörd åkning. 

Vill du utveckla din offpiståking, och upptäcka nya områden att åka i, bokar du med fördel någon av våra kunniga och engagerade guider. Boka din guide på webben, i caféet i Osthang eller i sportbutiken vid Fjällgårdstorget.

I uthyrningen finns offpistskidor att hyra. Boka på webben eller kom in och få råd av uthyrningens och butikens kunniga personal.

 

Tänk på

Offpiståkning är aldrig riskfri. Åker du på egen hand är det viktigt att du har koll på aktuella snöförhållanden och lavinprognoser och endast åker i säkrade områden inom systemet. Åkning utanför skidområdet sker på egen risk.