Cyklister i flowtrailbana, Ramundbergets cykelpark

Mountainbike med guide

Prova på eller utveckla din cykling med Mountainbike i Ramundberget. Våra kunniga guider hjälper dig att hitta linjer och teknik i flowtrailbanan eller på stigar i området. Välj mellan Flowtrail intro eller Guidning MTB stig.

 

Är det första gången du ska cykla nedför eller vill du få till ett bättre flyt på stig? Vi erbjuder två typer av guidad cykling.

 

Flowtrail intro 

Lär dig grunderna direkt och cykla första åket med våra guider i de maskingrävda cykelbanorna nedför berget. Aktiviteten är för dig som inte har provat på liftburen cykling tidigare, där vi tillsammans går igenom vad som är bra att tänka på när man cyklar nedför, allt från hur det går till att kliva på och av liften med cykeln och hur man på bästa sätt bromsar och står på cykeln.

Vi börjar träna teknik i dalen och tar sedan liften upp och sedan i lugnt tempo rulla ner för leden som slingrar sig fint och slätt över fjällsidan. 

När: onsdagar 10.00 - 11.30 t o m v.31, fredagar 14:30 - 16:00 t o m v.34
Pris: 365 SEK/person oavsett ålder, barn under 16 år ska alltid ha målsmans sällskap. 
Antal: 2 - 8 personer per tillfälle.
Samling: utanför Topsports butik, Ramundberget.
Förkunskaper: Kunna cykla på en standardcykel och är van att använda handbroms.

Boka

 

Guidning MTB stig

Guidad tur på mountainbike där vi utforskar de bästa stigarna runt Ramundberget. Vår guide tar er med till leder med fantastisk cykling och delar med sig av sina bästa stigar och ger tips och trix på hur du kan utveckla din cykling till att bli ännu bättre. Vi anpassar cyklingen efter gruppens nivå för att alla ska få en fin och behaglig upplevelse med det lilla extra! 

 

Tid: torsdagar 12.00 - 16.00
När: t o m v.31 
Pris: 1 200 SEK
Antal: 2 - 8 personer per tillfälle.
Samling: 12.00 utanför Topsports butik, Ramundberget.
Förkunskaper: Ha cyklat mountainbike tidigare på stig och kan hantera cykeln på ett säkert och tryggt sätt.
Övrigt: Medtag vatten samt ett mellanmål för att kunna orka cykla under en eftermiddag.

 

 Boka

 

Boka senast klockan 16 dagen innan. Priser med reservation för förändringar. Kostnad för liftkort och eventuell cykelhyra tillkommer.