restaurang Grytan kök & bar

Grytan kök & bar bra mat för alla smaker

Restaurang Grytan ligger vid Fjällgårdstorget, Ramundbergets bykärna, med ski-in från skidbacken. Här serveras lunch, middag, matiga mackor, gott fika och värmande drycker.

På Grytan serveras bra mat som passar alla i sällskapet och hela familjen, lunch, middag och gott fika för besökare på fjället och i dalgången. Restaurangen har fullständiga rättigheter. 

Boka bord 

Bordsbokning är möjlig tre månader innan aktuellt datum. Är det fullbokat kan du ställa dig på väntelistan och önska tid, det görs också via bordsbokningen här nedan. Vi kontaktar dig om din önskade tid blir tillgänglig. 

 

Kombinera egen matsäck med restaurangens meny

På övervåningen finns möjlighet att äta medhavd matsäck samt tillgång till mikrovågsugn. Är det någon i sällskapet som vill köpa till något från köket eller baren så är det helt okej att ta med det upp så att alla kan sitta och äta tillsammans.

Afterski för alla- lek och bio för barnen

I direkt anslutning till restaurangen ligger konferenslokaler som byter skepnad till lekrum och biosalong för barn och ungdomar under vinterveckorna när det är skollov, se kalendern för information och tider

 

ÖPPETTIDER:

Grytan kök & bar 

När öppet längre än kl.17 stänger köket 21

19 dec

9-17 

20 dec - 2 jan alla dagar

9-23

3 jan - 13 feb

sö-on
to-lö

9-17
9-23

14 feb - 6 mars

alla dagar

9-23

7 - 27 mars sö-on
to-lö
9-17
9-23 
28 mars - 10 apr alla dagar 9-23 
11 apr  9-17

 

Julafton på Grytan

Vi dukar upp för en sittning från 17.30. Boka bord här på hemsidan. För sällskap över 12 personer vänligen maila till bokning@ramundberget.se

Julbordsmaten tillagas tillsammans med julbordet på Mor Britas och det serveras samma utbud.

 

 

 

Nyårs á la carte

Vi erbjuder en nyårsinspirerad à la carte med en färdigkomponerad nyårsmeny, från klockan 18.00, som kan beställas på plats.

Det går bra att boka bord på hemsidan. För sällskap över 12 personer vänligen maila till bokning@ramundberget.se