Cykling med flyt och vyer

Upplev Ramundbergets cykelpark med milsvida vyer över fjällvärlden och skönt flyt nedför berget. Här finns det något för alla som gillar cykling, oavsett om det är liftburen mountainbikecykling, stigcykling, flowtrail eller enduro.

I Ramundberget har du nära till fjällcykling med variation. Rulla direkt ut på leden från boendet eller parkeringen i dalen. Med Fjällgårdstorget som utgångspunkt, tar du enkelt stolsliften Fjällgårdsbanan upp. Njut  av det perfekta flytet ner i flowtrailen, som passar både nybörjare och experter, eller trampa rakt ut på fjället på vackra stigar i varierande svårighetsgrader.

Ta gärna en paus på Fjällgårdstorget. Här finns en pumptrack och en teknikbana för stora och små cyklister att utvecklas i tillsammans och tillfälle för skönt häng.

En skön cykeldag bör avrundas på ett lika skönt sätt. Njut av en glass i solen eller något gott att dricka på Fjällgårdstorget. 

Ramundberget är en del av Funäsfjällens ledsystem, med över 400 kilometer cykelleder och stigar att upptäcka. Kom ihåg att vissa stigar delas med vandrare och löpare. Ta det lugnt och visa hänsyn.

 

Hyr cykel

Prislista cykelhyra.