Pistör eldar i grillhus

Medhavd matsäck i värmestugor och grillhus

I Ramundbergets skidområde och liftsystem finns flera grillhus för dig med egen matsäck. Värmestuga finns att tillgå ovanför Grytans kök & bar där det finns mikrovågsugnar och toaletter. I grillhusen finns möjlighet att värma sig vid öppen eld och grilla. Ved finns att tillgå på samtliga grillplatser.

Värmestugor

Värmestuga på loftet i Grytan kök & bar

Vid foten av berget bredvid Fjällgårdsbanan ligger restaurang Grytan kök & bar, på övervåningen av Gästservice. Där finns möjlighet att sitta och äta matsäck/medhavd mat. Där finns också mikrovågsugnar och tillgång till dricksvatten. Om någon i sällskapet behöver eller vill köpa till något från restaurangen så går det bra att ta med upp till loftet.

Värmestuga i Mickelinas Café

På nedevårningen i Mickelinas café finns en mysig värmestuga med lekmöjligheter för de minsta. Här finner man även Mickelinas gryt.

Grillhus

Grillhus är små hus som värms upp av elden. Hit levereras ved dagligen så du som gäst kan värma er och äta er medhavda matssäck.

Tipitält vid barnens skidområde

Vid barnområdet Lillramis finns ett Tipitält vid knappliften med möjlighet att elda, värma sig och äta medhavd matsäck.

Osthangs grillhus

I Osthang finns ett grillstuga där elden brinner under skidsäsongen. Välkommen in för att värma dig, grilla och äta din matsäck.

Grillhus vid bron över Ljusnan

Vackert beläget vid Ljusnan, nedför campingen och barnområdet Lilllramis vid spårcentralen, finns ett grillhus med möjlighet att elda, värma sig och äta medhavd matsäck.

Grillhus nedanför Solliftarna på fjället

Ta en paus från åkningen och glid in här och låt trötta ben och fötter vila en stund.