Detta händer i jul i Ramundberget

Hela området smyckas med mysig julbelysning, pyntade granar, brasorna knastrar i kaminen och den vita snön, klara stjärnhimlen och tystnaden med vildmarken runt hörnet är en helt magisk kombination.

 

Vi utlovar lite extra roligheter i backarna under jul-och nyårhelgerna, håll utkik i aktivitetskalendern och i våra sociala kanaler.

Kvällsskidåkning

Vi öppnar backarna igen kl.18 och tänder kvällsbelysningen så att ni kan ge er ut igen i backen efter en paus med mat och värme..
Öppna liftar på kvällen är Stjärnliften, Glidarliften och Lillramisliften.

26 dec måndag 18:0020:00
28 dec onsdag 18:00–20:00
30 dec fredag 18:00–20:00

 

Mat & Fika

Njut av matupplevelser i våra restauranger och caféer, allt från 3-rättersmiddagar till våfflor, både för stora som små, uppe på fjället och i dalen. På Mor Britas dukas det upp till julbord på julafton.

Julbord 
Vi dukar upp vårt härliga julbord på klassiska Fjällgården, ett traditionellt julbord där ni äter till ljudet av knastrande brasor i de öppna spisarna med fjällen och Ramundbergets backar som fond. På julbordet serverar vi lokala delikatesser från våra grannar i närområdet samt egna rätter lagade med omsorg och respekt.

Vi erbjuder två julbordssittningar i Mor Britas:
Klockan 16:0019:00
Klockan 20:0023:00
Möjlighet att boka och priser kommer snart.

 

 

Julgranar & Jultomte

För er som bor i lägenhet och stuga finns möjligheten att få en fin kungsgran på fot levererad till dörren. Tag med det ni vill dekorera den med så ordnar vi resten. 
Mer information kommer.

Få hembesök av en tomte som delar ut julklapparna på julafton – något som barnen garanterat uppskattar. 
Mer information kommer.

*Gäller endast boendebokningar genom Ramundberget.

 

Barnen och Mickelina

Mickelina och hennes vänner har planerat en hel vecka fullproppad med massor av roliga utmaningar och tävlingar till alla barn. En blandning mellan alpint, snowracer, längd, lek och bus. Mickelina och tomten kommer och hälsar på vid Lillramis för julmys och julbus. Håll utkik i aktivitetskalendern som uppdateras löpande och på Instagram @ramundberget_på-plats för fler spännande upptåg!

Vi har även preparerade längdspår för de små! Mickelinas skidspår och teknikbana ligger beläget alldeles nedanför hotellet, perfekt för att testa på längdåkning. Utrustning finns och hyra på Topsport.

 

Julklappstips

Vet du inte vad du ska ge bort i julklapp? Ge bort en upplevelse! Kanske en prova på topptur, en längdlektion eller snöskovandring? Läs mer om våra aktiviteter och boka här.

Topsport har laddat med julklappar i sina butiker du hittar dem i Ramundberget, Osthang och i Funäsdalen. Här finner nu ett stort utbud utav kläder och utrustning för skidåkning och friluftsliv. Alla butiker har öppet även på julafton.

 

Skidskola och skidlektioner

Passa på att utveckla din skidåkning, boka skidskola eller privata skidlektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer.

 

Missa inget på plats! 

För dagsaktuell information om öppettider, menyer och vad som händer på plats följ instagramkontot @ramundberget_på_plats