Boendeinformation vid vägs ände

Här finns information om in-och utcheckning, parkering, sophantering och annat som är bra att veta inför och under vistelsen i Ramundberget.

Välkomna

Välkomna till vintersäsongen 2021/22 i Ramundberget. För oss är det av största vikt att erbjuda en omsorgsfull och ansvarsfull vistelse i rådande läge.

En trygg vistelse är något vi skapar gemensamt. Vi vill därför uppmana er att vara särskilt noggrann med gällande restriktioner. Tänk på omgivningen, kom frisk, tvätta händerna ofta, ge utrymme och avstånd i alla lägen.

Förboka innan ankomst

Förboka så mycket som möjligt innan er ankomst. Tillsammans visar vi omtanke och följer rådande riktlinjer.

Boka smidigt Liftpass online på ett befintligt kort eller hämta ut det på plats i våra skidpass-automater utanför Gästservice eller Topsportshuset. Liftpassen hämtas ut i automaten med hjälp av en QR-kod som skickas ut med bokningsbekräftelsen.

Aktiviteter och utrustning förbokas enklast online eller via bokningen.

In- och utcheckning

Stuga och lägenhet

För att undvika trängsel sker in- och utcheckning i stuga och lägenhet med självbetjäning i trälådan utanför Gästservice vid bykärnan i Ramundbergets bykärna.
Incheckning:

  • Ditt bokningsnummer och namn på boendet finns i din bokningsbekräftelse, kod till trälådan får du i sms:et som skickas ut kl. 16.00 på ankomstdagen.
  • Lås upp låset med koden.
  • Leta rätt på ditt nyckelkuvert, kuverten ligger i bokstavsordning efter boendets namn. 
  • Lås lådan och följ kartan på kuvertet till boendet

Utcheckning:
Senast kl. 10.00 Lämna nycklar i anvisad  låda utanför Gästservice.  
Läs också gärna, Bra att veta för dig som bor i stuga eller lägenhet. 

På plats i Ramundberget

Större restaurangutrymmen och take-away 

Vi har skapat extra utrymmen och förändrat gästflöden minimera köbildning i våra restauranger. Restaurang Grytan kök & bar har utökats med sittplatser i konferensens utrymmen med ytterligare 400 kvadratmeter samt öppnar utebaren när vädret tillåter. 

Öppettider i liften

se öppettiderna för liftar. Under högsäsongs veckorna kommer vi ha förlängda öppettider någon eller ett par kvällar i veckan.

Parkering och elbilsladdning

Det finns parkeringar till alla boenden, antingen direkt i anslutning eller på anvisad plats. Vi ber om att respektera andra parkeringar och inte använda grannens eller andra gästers parkeringar. 

Tänk på att hålla vägar framkomliga för utryckningsfordon och underhåll.

Kontakta oss för frågor

Reception Gästservice + 46 684-66 88 02
Bokning + 46 684-66 88 00

Öppettider

Öppettiderna inom fjälldestinationen varierar beroende på säsong, se öppettiderna för de olika funktionerna här

 

Aktuell information om coronapandemin 

Läs mer

 

 

Ankomst och avresa sommar

(informationen uppdateras inför sommaren 2021)

Sommaren 2020 är särskilt anpassad till att undvika köbildning och trängsel därför är Gästservice reception med in- och utcheckning anpassad till självbetjäning. 

 

Incheckning från kl. 16.00 i lägenhet/stuga

Utanför högra entrén till huset där Gästservice samt restaurang Grytan kök och bar finns, finns en manuell trälåda för incheckning. Kod till boxen skickas i ett sms kl. 16.00 på ankomstdagen när boendet är klart för incheckning. Där hämtas kuvert markerat med namn på bokat boende och bokningsnummer, där finns nycklar och övrig information.

Gästservice är bemannad under dagtid för de som har frågor eller behöver personlig service – använd ingången i vänstra entrén, observera att bara en i sällskapet bör gå in samtidigt.

 

Utcheckning senast kl 10.00 från lägenhet/stuga
Lämna nycklar i den röda brevlådan vid Gästservice huvudentré, vänstra ingången.

 

För dig som bokat campingplats/ställplats
Manuell incheckning gäller, görs vid vänstra entrén i huset Gästservice/Grytan kök och bar. Läs mer om hur det fungerar på campingen