barn och vuxen åker slalom me

Ta Snälltåget till oss

Ta nattåget från Malmö och Stockholm inklusive busstransfer för en veckas vintersemester på den snösäkra fjälldestinationen. I Ramundberget är det gångavstånd till allt du behöver för en bekväm vistelse i fjällen.

Nyheten publicerades 30 oktober 2019

Snösäkra fjäll med närhet till service och nöjen

I Ramundberget är det nära till allt, perfekt för dig som kommer med tåg och transferbuss. Allt som behövs för en bekväm och härlig fjällsemester finns inom gångavstånd: restauranger, sportbutiker med uthyrning och shopping, skidåkning både i backar och längdspår samt matbutik med lokala delikatesser.

Resor vintern 2019

Möjligheten att resa med Snälltåget till Ramundberget gäller avgångar alla lördagar från 21 december 2019 till och med påsken 2020. Snälltågets avgångar från Malmö, lördag eftermiddag, och Stockholm, lördag kväll, inklusive busstransfer från Röjan station ankommer till Ramundberget Utsidan av snälltåget tåg med snö söndagar, vid elvatiden på förmiddagen. Avgångstider transferbuss från Ramundberget till tågstationen i Röjan söndagar vid lunchtid.

Skidåkning i världsklass

Ramundbergets skidsystem har tio liftar, 42 nedfarter, flera friåkningsområden, tre parker och två barnområden. Här finns också 30 mil preparerade längdspår dragna över fjället, i skog och dalgångar.

Skidpass för alpin åkning och spårkort för längdåkning, gäller i samtliga Funäsfjällens skidområden – i Ramundberget, Tänndalen, Tänndalsvallen, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet. Gratis skidbuss mellan byarna mot uppvisande av skidpass.

Förutom skidåkning på egen hand finns möjlighet att ta skidlektioner och sportbutiken Topsport i Ramundberget anordnar också andra aktiviteter i närområdet.

Barnens Ramundberget

Barnen har det riktigt bra i maskoten Mickelinas värld med barnbacke och pulkabacke (pulkor finns att låna) i barnens eget skidområde Lillramis. När liftarna stänger finns flera lekrum i anslutning till boenden och restauranger. 

Service för en extra bekväm skidsemester 

På plats i Ramundberget är det gångavstånd till all service och faciliteter. Det finns även tillval för en extra bekväm vistelse för dig som anländer med tåg och buss: 

  • leverans av hyrutrusning till boendet
  • möjlighet att förbeställa varor i matbutiken Lanthandelns webbshop med leverans till boendet
  • möjlighet att beställa transport av bagage till boendet från transferbussen

Bokning

Boka din vistelse i Ramundberget, se erbjudanden nedan. Boka tågresa hos Snälltåget.

 

Läs mer:

Erbjudande Nattåg till Ramundberget

Pressmeddelande om samarbetet