Verksamheten och covid-19

Vi är hemskt ledsna att med kort varsel behöva meddela att på grund av den ökade smittspridningen av covid-19 i vår region så har vi tvingats att begränsa vår verksamhet.

Många bland vår personal är frånvarande vilket gör att vi har ett ansträngt personalläge och som ett led i detta har vi dagsläget tyvärr tvingats stänga ner några av våra enheter och restauranger samt begränsa öppettiderna för vissa verksamheter. 

​Vi förstår att detta är en stor besvikelse för många av er och inser att Ramundberget som är en destination där helheten är upplevelsen nu inte kan uppnå förväntningarna. Med det som bakgrund är detta förstås ett tufft beslut men de åtgärder som vi vidtar gör vi i samråd med regionens smittskyddsläkare och enligt de regionala riktlinjerna. Vi ber om ursäkt för den olägenhet som detta skapar och hoppas ni har förståelse för detta. 

​För mer information om vilka verksamheter detta gäller och aktuella öppettider hittar du här på vår hemsida som uppdateras löpande.

Tills all verksamhet är i full gång hoppas vi ändå att ni kan njuta av den fina snön i backen och längdspåren och den härliga fjälluften. Liftarna håller öppet som vanligt. Tillsammans hjälps vi åt att stoppa smittspridningen.​

 

Texten uppdaterades: 2022-01-07 15:30

Aktuell information om Covid-19