Liftkort Vinter och Sommar

Upplev fjället året runt hos oss. Liftkortet ger dig möjligheter att färdas smidigt upp på fjället och uppleva storskaliga äventyr året runt. Oavsett om du vandrar, cyklar, åker längdskidor eller vill spendera en härlig vinterdag i backen så finns det möjlighet att smidigt färdas upp och ner från fjället. Här hittar du priser på liftkort under både sommar och vinter samt spårkort för längdskidåkning.

Få ditt liftkort betalt av jobbet

Visste du att du kan dra av ditt liftkort på friskvårdsbidraget?

Genom att köpa ditt liftkort online registreras ditt liftkort tillsammans med ditt namn direkt på bokningsbekräftelsen, den använder du sedan som underlag till din arbetsgivare för att ansöka om bidraget. Tänk på att det kan vara en fördel att köpa liftkorten separat om det är så att ni är fler som ska köpa liftkort samtidigt. 

Köper du ditt liftkort på plats hjälper vi dig gärna med ett friskvårdintyg, kom ihåg att be om orginalkvittot vid köptillfället. Vi kan inte skriva ut eller justera kvitton i efterhand. 

Skatteverket har inga formella krav att kvittot ska innehålla personnummer. Det är du själv som köpare som ansvarar för att intyga ditt köp med namn och eventuellt personnummer gentemot din arbetsgivare. Läs mer här.