Längdåkare på fjället

Fira påsk i fjällen

Fira påsk i fjällen 2022! Spendera ditt påsklov med massor av härlig skidåkning. Påsken är en underbar högtid att fira i fjällen, med långa ljusa dagar, värmande vårsol och riktigt rolig skidåkning både i backar och spår!

Ramundberget är en perfekt plats att fira påsk på. Beläget där vägen tar slut och fjällen tar vid har du gångavstånd till allt som behövs för en härlig påsk i fjällvärlden. Vi har boenden för alla smaker. Hyr en stuga eller lägenhet i fjällen över påsk, eller upplev vårt mysiga fjällhotell där halvpension ingår under din vistelse. Här bor du med närhet till backar, längdspår, restauranger och sportbutik med uthyrning m.m. Det erbjuds aktiviteter såsom toppturer på fjället, längdlektioner och mycket mer. I Ramundberget finns något för alla, oavsett om är ute efter äventyr eller avkoppling.

 

Förlängt öppet i liften 

Under påsken 2022 kommer vi ha förlängda öppettider i backen! 11 april – 17 april rullar Fjällgårdsbanan fram till klockan 20:00 tisdag och fredag. Här kan du njuta av ljuset och maxa din skidåkning. Ett tips är att på förmiddagen testa våra fina längdspår och på eftermiddagen njuta av härlig skidåkning i backen. 

 

Påsk i Ramundberget

Under påsken anordnar vi roliga aktiviteter för både stora och små. Vår maskot Mickelina och hennes vänner planerar en massa roliga utmaningar och tävlingar till alla barn. Se vår aktivitetskalender för mer information.

Vill du åka längd på högfjället så rekommenderar vi ett besök till Ösjöstugan! Ta liften upp på fjället och skida ca 3 km. Passa på att unna dig en våffla väl framme i stugan. Har du tur så är även grillen tänd.

Vid Restaurang Tusen kan du stanna och njuta av vårsolen för en fika eller lättare lunch på en av solstolarna. Ett omtyckt stopp i backen där du kan blicka ut över fjälltopparna. Att gräva sin egen solgrop på fjället eller i backen är också en härlig fjällupplevelse. 

Välkommen till vägs ände i påsk! 

 

Sök ledigt boende