Detta händer på nyår i ramundberget

Det är något speciellt med att fira nyår i Ramundberget. Spendera det nya året vid vägs ände med fjällen som fond. Här erbjuds härliga naturupplevelser, god mat, massor av skidåkning och ett fackeltåg på nyårsafton.

Nyår vid vägs ände är härligt, mysigt och genuint. Vi anordnar inte fyrverkerier hos oss med hänsyn till djur och natur. Istället firar vi in det nya året med ett vackert fackeltåg, där personalen åker skidor med facklor nedför slalombackarna vid 12-slaget. En riktigt mysig upplevelse!

Vi kan inte garantera att fyrverkerier inte används av gäst eller besökare på plats. Däremot är det något vi inte rekommenderar av respekt för både djur och natur.

 

Förlängt öppet i liften

Maxa din skidåkning! Under nyårsveckan håller vi förlängt öppet i liften utvalda dagar.
Vid förlängt öppet går Stjärnliften, Glidarliften och Lillramisliften.

30 dec tors 9-18

V.1

sö-ons 9-18

Afterski

Under utvalda dagar kommer vi ha afterski på Grytan kök & bar med liveband och trubadur! Se aktivitetskalender för tid och datum. Kalendern uppdateras inom kort.

 

Mat & Fika

Njut av matupplevelser i flertalet restauranger och caféer, från trerättersmiddagar till våfflor, både för stora som små, uppe på fjället och i dalen. På Mor Britas dukas det uppe nyårssupé och på Grytan Kök & Bar erbjuds det en nyårsinspirerad à la carte.

 

Nyårs à la carte Grytan kök & bar

Vi erbjuder en nyårsinspirerad à la carte där ni också har möjlighet att välja en färdigkomponerad nyårsmeny som kan beställas på plats. Vi tar emot bokningar från kl 18.30.

Menyn inspireras av våra lokala leverantörer och härjedalska mattraditioner och vi plockar också fram några dryckesfavoriter som matchar fint.

Det går bra att boka bord här. För sällskap över 12 personer vänligen maila till restaurang.grytan@ramundberget.se

Nyårssupé Mor Britas

Vi dukar upp för nyårssupé i två sittningar.
Bordsbokning är möjlig tre månader innan aktuellt datum

  • 17.00 – 20.00
  • 20.30 – 23.30

Sittningarna är reserverade för Fjällgårdens gäster, men det går bra att ställa sig på väntelista för eventuella restplatser. Det gör ni här på hemsidan, gå in på boka bord, välj sittning och ställ er sedan på väntelista.

För sällskap över 12 personer vänligen maila till restaurang.morbritas@ramundberget.se

 Grytan kök och bar serverar en nyårsinspirerad à la carte där vi också har komponerat en färdig trerättersmeny med matchande drycker. 

 

 

Unna dig ett nyårsäventyr

Topsport erbjuder minnesvärda upplevelser och aktiviteter som till exempel toppturer och snöskotur till gruvorna ovanför Ramundberget.

Topsports butiker finns kläder och utrustning för ditt äventyr, butikerna hittar du i Ramundberget, Osthang, Bruksvallarna och Funäsdalen. Öppet även på nyårsafton, se tiderna här

 

Barnen och Mickelina

Mickelina och hennes vänner har planerat en hel vecka fullproppad med massor av roliga utmaningar och tävlingar för alla barn. En blandning mellan alpint, snowracer, längd, lek och bus. Mickelina och hennes vänner är väldigt busiga och påhittiga, missa inget! Håll utkik i aktivitetskalendern och på Instagram @ramundberget_på-plats för fler spännande upptåg!

Vi har även preparerade längdspår för de små! Mickelinas skidspår och teknikbana ligger beläget alldeles nedanför hotellet, perfekt för att testa på längdåkning. Utrustning finns och hyra på Topsport.

 

Skidskola och skidlektioner

Passa på att utveckla din skidåkning, boka skidskola eller privata skidlektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer.

Hela programmet

  • Hela nyårsprogrammet finns i kalendern (Uppdateras inom kort)
  • Öppettider för funktioner och service i Ramundberget
  • Håll dig uppdaterad, följ @ramundberget_pa_plats på Instagram, där lägger vi ut snabba tips, aktuell information om dagens mat, nöjen och allt annat som händer på plats.