Detta händer i jul i Ramundberget

Julen är en favorithögtid i Ramundberget. Hela området smyckas med mysig julbelysning, pyntade granar, brasorna knastrar i kaminen och den vita snön, klara stjärnhimlen och tystnaden med vildmarken runt hörnet är en helt magisk kombination.

Hos oss har du allting nära – till skidbacken, lanthandel, restauranger, sportbutik och fjällmassiven. Du behöver således inte spendera din tid på planering utan här kan du njuta fullt ut av att umgås med din familj.


För er som bor i lägenhet och stuga har ni möjlighet att boka en julgran! Ta med det ni vill dekorera den med så ordnar vi resten. Kontakta: bokning@ramundberget.se för bokning.

Få hembesök av en tomte som delar ut julklapparna på julafton – något som barnen garanterat uppskattar. Kontakta: bokning@ramundberget.se för bokning. Självklart följer vi folkhälsomyndighetens riktlinjer, detta kan således komma att ändras beroende på de restriktioner som finns vid tillfället.

Afterski

Under utvalda dagar kommer vi ha afterski på Grytan kök & bar med liveband och trubadur! Se aktivitetskalender för tid och datum. Kalendern uppdateras inom kort.

 

Förlängt öppet i liften

Maxa din skidåkning i jul! Vi har förlängt öppet i liften utvalda dagar under julveckan! 
Vid förlängt öppet går Stjärnliften, Glidarliften och Lillramisliften.

23 dec tors 9-18
26 dec 9-18
28 dec tis 9-18
30 dec tors 9-18

Mat & Fika

Njut av matupplevelser i flertalet restauranger och caféer, från trerättersmiddagar till våfflor, både för stora som små, uppe på fjället och i dalen. På Mor Britas dukas det upp Nyårssupé och Grytan Kök & Bar dukas det upp klassiskt julbord och julmiddag av kvalitativa råvaror med inslag från lokala producenter

 

Julbord Mor Britas restaurang, Ramundberget

Julbord på Mor Britas

Vi dukar upp julbord i två sittningar på julafton.
Bordsbokning är möjlig två månader innan aktuellt datum. 

16.00 – 18.30
19.00 – 22.00

Eftermiddagssittningen samt kvällsittningen är reserverade för Fjällgårdens gäster. Vi har inte möjlighet att ta emot bokningar för de sittningarna i dagsläget, men det går bra att ställa sig på väntelista för eventuella restplatser. Det gör ni här på hemsidan, gå in på boka bord, välj sittning och ställ er sedan på väntelista. För sällskap över 12 personer vänligen maila till bokning@ramundberget.se 

Grytan Kök och Bar serveras också julbord med sittning från 17.30 – 22.00 samt julaftonsmiddag med sittning från 17:30.

 

Julbord på Grytan

Vi dukar upp för en sittning från 17.30 på Julafton. Boka bord här. För sällskap över 12 personer vänligen maila till bokning@ramundberget.se

Julbordsmaten tillagas tillsammans med julbordet på Mor Britas och det serveras samma utbud.

 

 

 

Barnen och Mickelina

Mickelina och hennes vänner har planerat en hel vecka fullproppad med massor av roliga utmaningar och tävlingar till alla barn. En blandning mellan alpint, snowracer, längd, lek och bus. Mickelina och tomten kommer och hälsar på vid Lillramis för julmys och julbus. Håll utkik i aktivitetskalendern som uppdateras inom kort och på Instagram @ramundberget_på-plats för fler spännande upptåg!

Vi har även preparerade längdspår för de små! Mickelinas skidspår och teknikbana ligger beläget alldeles nedanför hotellet, perfekt för att testa på längdåkning. Utrustning finns och hyra på Topsport.

Julklappstips

Vet du inte vad du ska ge bort i julklapp? Ge bort en aktivitet! Kanske en prova på topptur, en längdlektion eller skotertolkning? Läs mer om våra aktiviteter och boka här.

Våra sportbutiker Topsport har laddat med julklappar i Ramundberget, Osthang, Bruksvallarna och Funäsdalen. Stort utbud utav kläder och utrustning för skidåkning och friluftsliv. Alla butiker har öppet och även på julafton.

 

Skidskola och skidlektioner

Passa på att utveckla din skidåkning, boka skidskola eller privata skidlektioner för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer.

 

Missa inget på plats! För dagsaktuell information om öppettider, menyer och vad som händer på plats följ instagramkontot @ramundberget_på_plats