Förlängt öppet i liften sommar 2021

Vi håller förlängt öppet i liften när vädret tillåter i sommar!

Förlängt öppet i liften

Sommaren 2021 kommer vi ha kvällsöppet när vädret tillåter två gånger i veckan. Vare sig du besöker oss på helgen eller under veckodagen så kommer det att finnas möjlighet att uppleva cykling nedför berget i kvällssolen. Passa på att uppleva liftburen cykling i en magisk miljö och otroligt kvällsljus mitt i svenska fjällen – något som bara måste upplevas! Perfekt för en helg eller heldag i Ramundberget där du kan nyttja vårt liftsystem för att t.ex. vandra på förmiddagen och uppleva flytet nedför berget med en cykel på eftermiddagen.

Mat ute och inne

Mat serveras som vanligt både ute och inne. Här finns allt ifrån rejäla luncher till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika att avnjutas. Restaurang Grytan kök & bar som ligger i Ramundbergets bykärna håller öppet till 21:00. Passa även på att njuta av en kall dryck mellan åken och skapa ett minne för livet

Vi har även flertalet grillplatser både i bykärnan och uppe i backen, för er som vill mysa till det med egen matsäck.

Cykelhyra

Passa på att boka cykelhyra online redan nu.

Vill du endast boka cykelhyra för kvällsåkning? Kontakta Topsport för bokning: 0684 - 214 35. Du behöver hämta ut cyklen senast 16:30 samma dag och återlämnas 08:30 dagen efter. 

Liftkort

Köp liftkort online

Dagspass och flerdagarspass ingår i dem förlänga öppettiderna. Vill du endast köpa liftpass för kvällsåkning? Vi säljer kvällskort i gästservice. Dessa kostar 230:- och är giltig mellan 16-20. 

Öppettider Gästservice

Gästservice

Telefon: +46 684-66 88 40

Vinter 2021/2022

Stängt för säsongen

 

Öppettider förlängt öppet i liften

Vi håller förlängt till 20:00 när vädret tillåter. När det är aktuellt annonseras det på instagramkontot: @ramundberget_pa_plats. Varning för kort varsel!  

 Mer information

  • Öppettider för funktioner och service i Ramundberget.
  • Missa inget! Följ Instagramkontot @ramundberget_pa_plats där lägger vi upp snabba tips, dagar för kvällsåkning och aktuell information om dagens mat.

Varmt välkommen!