barn och vuxen åker slalom me

Ta tåget till fjällen i sommar

Åk tåg till Ramundberget i sommar! Snälltåget erbjuder nattåg från Malmö och Stockholm inklusive busstransfer raka vägen fram till Ramundberget, här har du gångavstånd till allt med fjällmassiven runt knuten.

Nattåget startar ifrån Malmö och går via Stockholm upp till Östersund. Vakna utvilad och anländ till Ramundberget redan 10:15 på morgonen dagen efter avgång. Nattåget stannar även Lund, Hässleholm, Alvesta, Nässjö, Linköping, Norrköping och Uppsala. I Ramundberget har du gångavstånd till allt och det finns boende för alla behov och önskemål. Var i området du än väljer att bo har du nära till Ramundbergets bykärna, lift, mat och fjällens aktiviteter.

Exempel avgångar

Från Stockholm
Avgång: 23:15 - Ankomst: 10:15

Från Malmö
Avgång: 15:55 - Ankomst: 10:15

Tåget anländer till Östersund på morgonen och byter därefter till buss för vidare transfer till Ramundberget med ankomstid 10:15. Dessa nattåg går onsdagar och lördagar under veckorna 28-32 och hemresan sker torsdagar och söndagar.

Tågresa, inklusive busstransfer till/från tågstation/Ramundberget bokas hos  Snälltåget. Boende, liftkort och eventuell hyra av utrustning och andra aktiviteter bokas hos Ramundberget. Det finns även möjlighet att förbeställa varor i matbutiken Lanthandelns webbshop.

 

Sök ledigt boende

 

7 nätter betala för 5

Bo i lägenhet, sju dygn m. avresestäd
4-18 juli.

Pris fr.  6 300 SEK            Läs mer

4 nätter betala för 3

Bo i lägenhet, fyra dygn m. avresestäd
4-15 juli.

Pris fr.  5 040 SEK            Läs mer