hotell Fjällgården i Ramundberget

Klassiska Fjällgården fjällhotellet i Ramundberget

Det klassiska fjällhotellet i Ramundberget bjuder in till gemenskap och avkoppling med närhet till fjäll, skidåkning, vandring, golf och många andra aktiviteter. Här bor du med närhet till allt som svenska fjällvärlden har att erbjuda.

                                                                           Välj datum och sök tillgänglighet här 

 

 

 

Med bara trettio meter till liften ligger Hotell Fjällgården med anor från 1936, mitt i Ramundbergets bykärna. Här hittar ni den högklassiga restaurangen Mor Britas som varje kväll under vinterhalvåret serverar en trerätters meny av kvalitativa råvaror med inslag från lokala produkter från fjället och vår dalgång 

En unik egenskap för hotellet är att rummen är ”tv-fria”. Med det menas just precis så, ingen tv på rummet. När du bor här bjuds det i stället in till gemenskap och avkoppling i de hemtrevliga sällskapsrummen med öppnaspisar, levande ljus och mjuka sittmöjligheter.  

På hotellet finns även en vinkällare med ekologiska kvalitetsviner och en helt egen miniatyrvärld av Ramundberget med lek och spel för dom yngre. Självklart också övriga faciliteter såsom förvaring av utrustning, bagageutrymme och torkrum - allt i samma byggnad. 

När du bor på hotellet ingår alltid halvpension (vintertid) som består av frukostbuffé och trerätters middag på restaurang Mor Britas, för barnen serveras en tvårätters buffémiddag.  

Sommartid ingår frukost och Mor Britas erbjuder då à la carte meny. Vi rekommenderar under sommaren att boka bord i förväg. Här kan du läsa mer om maten, sittningar och restaurangen.   

 

Läs mer om våra rum

Dubbelrum

Rummet är 20 kvm, har en dubbelsäng och två extrabäddar i vägghängd säng sk. pullmanbädd. Rummet har även två fåtöljer och en sektion med öppen garderob inkl. integrerat bord. Badrum med dusch. Vissa rum har heltäckningsmatta. Gratis trådlöst internet.
Denna rumskategori kan bokas med angränsande dörr i mån av plats och då betalas ett tillägg för detta

Fjällgårdsrum Twin

Rummet på 20kvm är charmigt och mysigt inrett med två ordinarie bäddar. Det finns en soffa i rummet som kan användas som sittgrupp eller extrabädd till barn. Badrum med dusch. Garderob för klädförvaring. Gratis trådlöst internet.

Sök tillgänglighet här