hotell Fjällgården i Ramundberget

Klassiska Fjällgården fjällhotellet i Ramundberget

Hotell Fjällgården i Ramundberget är ett klassiskt fjällhotell. Miljön på hotellet bjuder in till gemenskap och avkoppling med närhet till fjällen, skidåkning, vandring och många andra aktiviteter.

                                                                                            Sök boende 

 

Hotell Fjällgården har anor från 1936 och ligger i Ramundbergets bykärna, bara 30 meter ifrån liften Fjällgårdsbanan. Här bor du bekvämt med närheten till allt. Hotellet har flera gemensamma sällskapsrum och allmänna tv-rum, öppen spis, restaurang och vinkällaregym, pool och bastu. Det finns wifi men ingen tv på rummen. I källaren finns förvaring för utrustning och torkrum.

Halvpension ingår alltid när du bor på hotellet som består utav frukostbuffé och trerättersmiddag dagligen på restaurang Mor Britas. För barnen serveras tvårätters buffémiddag. Läs mer om maten, sittningar och restaurangen på hotellets restaurang Mor Britas.

För barnen finns en egen miniatyrvärld av Ramundberget en trappa ner, i Källar´n, med både lekrum för lek på egen hand eller tillsammans med aktivitetsledare. Här finns också spelrum med pingis, fotbollsspel och ett biorum för filmvisningar. Inträde till Källar´n gäller enbart för hotellets gäster.  

Hotell Fjällgården

Reception hotell Fjällgården

4 jan tis 08-20
5 jan ons 08-21
6 jan tor 08-11:30
7 -12 jan fre-ons Stängt
13 jan tor 12-22
14 jan - 13 feb

mån-ons
tor-sön

08-20
08-22
14 feb - 24 april mån-sö  08-22

Källar´n - barnens lekvärld

Enbart för hotellets gäster, tidsbokning i receptionen. 

22 dec - 24 april  mån-sö 15-20

Pool, bastu och gym

Endast för hotellet gäster.

22 dec - 24 april  må-sö 8-21

 

 

Våra rum

Miljön i det klassiska fjällhotellet bjuder in till gemenskap och avkoppling. Fjällen med skidbackar, spår, vandringsleder, cykling och många andra aktiviteter finns precis utanför dörren.