hotell Fjällgården i Ramundberget

Klassiska Fjällgården fjällhotellet i Ramundberget

Hotell Fjällgården i Ramundberget är ett klassiskt fjällhotell. Miljön på hotellet bjuder in till gemenskap och avkoppling med närhet till fjällen, skidåkning, vandring, golf och många andra aktiviteter.

                                                                                            Sök boende 

 

Hotell Fjällgården har anor från 1936 och ligger i Ramundbergets bykärna, bara 30 meter ifrån liften Fjällgårdsbanan. Här bor du bekvämt med närheten till allt. Hotellet har flera gemensamma sällskapsrum och allmänna tv-rum, öppen spis, restaurang och vinkällaregym, pool och bastu. Det finns wifi men ingen tv på rummen. I källaren finns förvaring för utrustning och torkrum.

För barnen finns en egen miniatyrvärld av Ramundberget en trappa ner, i Källar´n, med lekrum för lek på egen hand eller tillsammans med aktivitetsledare. Här finns också spelrum med pingis, fotbollsspel och ett biorum för filmvisningar. 

 

Under vintersäsongen ingår alltid halvpension när du bor på hotellet som består utav frukostbuffé och 3-rätters middag på restaurang Mor Britas. För barnen serveras 2-rätters buffémiddag. Läs mer om maten, sittningar och restaurangen på hotellets restaurang Mor Britas.

Under sommarsäsongen ingår frukostpension i logipriset. Restaurang Mor Britas erbjuder à la carte meny. Vill ni vara på den säkra sidan och veta att ni har ett bord bokat åt er när ni kommer i sommar rekommenderar vi er att göra en förbokning av bord i Mor Britas restaurang.

 

 

Hotell Fjällgården

Reception

Telefon: +46 684-66 88 37
E-post: receptionen@ramundberget.se

Öppnar den 22 december


Boendefrågor, Liftkort och information hänvisas till bokning@ramundberget.se

 

 

Våra rum

Miljön i det klassiska fjällhotellet bjuder in till gemenskap och avkoppling. Fjällen med skidbackar, spår, vandringsleder, cykling och många andra aktiviteter finns precis utanför dörren.