Fjäll 'n' Go

Under hösten byter inte bara löven skepnad i Ramundberget utan även hotell Fjällgården. Välkomna att uppleva Härjedalens färgsprakande höstfjäll även efter Ramundberget stängt för säsongen.

Nu har du som gäst som är sugen på höstvandring och löpning på det färgsprakande höstfjället möjlighet att kunna bo bekvämt i hotellets mysiga rum.

 

Vad är Fjäll 'n' Go

Det är ett alternativt boende på hotell Fjällgården till en billigare peng, här ingår en enklare frukost som du plockar ihop själv och ni är även välkomna att nyttja sällskapsrummet. Däremot är restaurang och reception inte öppna utan goda lokalt lagade rätter för uppvärmning kommer finnas att köpa.

Restaurang Mor Britas, reception och övrig service är inte öppna den period Fjäll 'n' Go erbjuds.

Boka boende här 

 

Boka Fjäll 'n' Go söndag-fredag 11 – 29 augusti och hela september.


Bra att veta:
Mellan 11-29 augusti 2024 är restaurang Mor Britas öppen fredag kväll - söndag lunch. Hotellreceptionen är öppen lördag och söndag. Ordinarie frukostbuffé gäller lördag till söndag. 

Se aktuella öppettider här. 

 

Höstvandring

Ramundberget erbjuder fantastisk vandring med sina många lättillgängliga turer i en unik fjällvärld. Här finns lätta eller avancerade turer, dagsturer eller längre. Valmöjligheterna är många med vidder och vyer i 360 grader som sträcker sig ända in i vårt norska grannland.

 

Läs mer om Ramundbergets mest populära leder här.