campingen i Ramundberget

Camping & ställplatser för husvagn och husbil

Ramundbergets camping ligger i hjärtat av dalgången intill Ljusnans vatten. Här finns servicehus och närhet till spårsystem och aktiviteter sommar som vinter.

På Ramundbergets camping är det nära till skidbackar, skidspår och skoterleder vintertid. På sommaren finns den unika 9-hålsfjällgolfsbanan, Ljusnans fiske, vandrings- och cykelleder samt rullskidbana att upptäcka.

                                                                                            Sök boende


Camping vid Ljusnan

Campingen vid Ljusnan erbjuder servicehus med kök, wc, dusch och bastu. Här finns platser för husvagnar med el (1 * 16 A CEE-uttag eller schuko uttag) Husvagnar med gråvatten och latrin med kassettsystem kan tömmas på campingen.

Prisexempel sommar:
Campingplats 350 SEK/dygn ink. el.
29 juni - 2 okt. 2022

Incheckning

Utanför vänstra entrén till huset där Gästservice samt restaurang Grytan kök och bar är, finns en vit låst box. Där hämtas kuvert markerat med bokningsnummer, där finns karta och den information du behöver för att hitta din förbokade plats. På bokningsbekräftelsen står koden till boxen.

Drop in sommartid

För att säkerställa plats på camping gäller förbokning men om det finns lediga platser då bokningen och Gästservice inte har öppet kan det finnas några lediga platser för drop in. I den röda brevlådan utanför Gästservice vänstra ingång, där läggs ev. lediga platser ut inklusive betalningsinformation.

Karta 

Sommarkarta för camping och ställplatser (pdf).
Plats 51-62 är dygnsplatser camping sommaren 2022.

För mer information kontakta bokning@ramundberget.se